De Praktijk
Binnen onze praktijk maken we gebruik van de nieuwste onderzoeks- en behandeltechnieken zoals Echografie en Shockwave Therapie. Fysiotherapie Beuzenberg zit gevestigd aan de Westerhaven 64 in Groningen en sinds Januari 2016 ook in Peize binnen het nieuwe Medisch Centrum in Peize aan de Zr Kleveringastraat.

Ons team bestaat uit vijf fysiotherapeuten die zich onder andere gespecialiseerd hebben in: manuele therapie, sportrevalidatie, hoofdpijnklachten, echografisch onderzoek, dry needling, shockwave therapie en medical taping.

Voor een afspraak heeft u tegenwoordig geen verwijsbrief van de huisarts meer nodig. Als u een afspraak heeft gemaakt bij Fysiotherapie Beuzenberg gaat de fysiotherapeut middels een gesprek en een uitgebreid lichamelijk onderzoek kijken waar uw klachten vandaan komen. Dit onderzoek kunnen wij eventueel aanvullen met echografie. Met echografie kunnen we o.a spieren, pezen, banden, zenuwen, botten, verkalkingen en slijmbeurzen bekijken en beoordelen op beschadigingen en/of ontstekingen. Zo kan er heel specifiek en doelgericht behandeld worden.

Shockwave therapie
Shockwave therapie is de effectieve behandeling bij hardnekkig pees- en spierklachten zoals bijvoorbeeld een hielspoor of tenniselleboog.
Shockwave therapie is een behandeltechniek waarbij het lichaam aan krachtige ‘schokgolven’ wordt blootgesteld. Dit wordt door middel van een speciale behandelkop nauwkeurig op de gewenste locatie gericht. De bekendste medische toepassing is in het ziekenhuis bij het vergruizen van nierstenen met behulp van shockwaves.
Recent en betrouwbaar onderzoek toont aan dat shockwave bij verschillende aandoeningen erg goed resultaat geeft en mensen vaak binnen enkele behandelingen klachtenvrij zijn. De shockwave behandelingen worden bij ons volledig vergoed door uw aanvullende verzekering.

Indicaties shockwave therapie

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Telefoon: 050-3111827
email: info@fysiotherapiebeuzenberg.nl
website: www.fysiotherapiebeuzenberg.nl

Beuzenberg klein

Locatie Groningen:
Westerhaven 64 Zr.
9718 AC
Groningen
050-3111827

Locatie Peize (Medisch Centrum Peize):
Kleveringastraat 101-C
9321 CK Peize
050-3111827

Geef een reactie