Rabobank Stad en Midden Groningen organiseert 2019 weer de Rabobank Clubkas Campagne. De Clubkas campagne is bedoeld voor verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Stad en Midden Groningen bankieren. Dit jaar stelt de bank maar liefst 150.000 euro beschikbaar aan deelnemende verenigingen en stichtingen. Met de Rabobank Clubkas Campagne heeft u zelf invloed op de bijdrage die in de vorm van sponsoring wordt gegeven. In dit bericht geven we graag uitleg.

Wat is Rabobank Clubkas Campagne?
De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks een maatschappelijke doel van uw vereniging of stichting te realiseren! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van onze bank in Stad en Midden Groningen bepalen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne worden ondersteund én voor welk bedrag. Daarmee geven wij invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Elke stem heeft waarde
In 2019 stelt Rabobank Stad en Midden Groningen 150.000 euro beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Hoe meer stemmen, des te meer geld voor uw vereniging of stichting. Al onze leden mogen vijf stemmen uitbrengen via de stemmodule. Dat betekent dat de waarde van de stem achteraf wordt bepaald (maximaal 5 euro per stem), op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

Wie kunnen er stemmen?
Alleen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen kunnen stemmen. Hiervoor ontvangen zij rond 11 april per post een unieke stemcode. Tussen 11 en 30 april brengen zij via een stemsite hun stem uit op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting uitbrengen.