Op De Stip

Naam: Jelbert Korf

Leeftijd: 40

Woonplaats: Groningen

Wat doe je bij DIO?: Ik voetbal bij DIO 4, ben scheidsrechter voornamelijk bij de jeugd en help mee om de kleedkamers schoon te maken.

Waarom doe je dat?: Een amateurclub heeft veel handen nodig om de club staande te houden. Bij mijn vorige club, een dorpsclub, deed elk lid wat. Dat vind ik heel gewoon. Ik zag dat er ondersteuning bij de schoonmaak nodig was en heb me daarvoor aangemeld.

Hoe lang ben je bij de club?:
Sinds 2000.

Waarom voetbal je bij DIO?:
Ik werd via via lid van DIO Groningen, toen nog op het Van Starckenborghcomplex. De sfeer daar sprak me erg aan, en ik kwam er in de persoon van Martijn Bosscha ook een oude bekende tegen bij de eerste training. Ik voelde me gelijk thuis, DIO Groningen voelde als mijn dorpsvereniging.

Favoriete club:
Feyenoord

Favoriete speler:
Messi

Wil je nog iets kwijt?:
Ik ben blij met de vrijwilligers, scheidsrechters en medewerkers die ons elke zaterdag gelegenheid geven om te voetballen en de derde helft te beleven.